Uittips met kinderen

Alles over Frankrijk

Résidence Le Clos d’Eguisheim

Elzas, nabij Colmar

Meer informatie en boeken: Résidence Le Clos d’ Eguisheim

Résidence Le Clos d’Eguisheim ligt aan de rand van Eguisheim, een middeleeuws vestingdorpje dat bekend staat als één van Frankrijks mooiste dorpen. Het dorpscentrum is lopend in enkele minuten te bereiken.

Résidence Le Clos d’ Eguisheim

Foto Résidence Le Clos d’Eguisheim

Dit vakantiepark van Pierre en Vacances bestaat uit aan elkaar geschakelde woningen die onderverdeeld zijn in appartementen. Op de begane grond zijn de appartementen voorzien van een stukje tuin en de boven liggende woningen zijn uitgerust met een balkon.

clos d´eguisheim

De vakantieappartementen liggen rondom een overdekt zwembad. Met mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van een klein kinderbadje in de buitenlucht. Eveneens is het mogelijk om na een duik in het binnenbad te zonnen op een daar voor aangelegd terras. Een zeer klein speeltuintje is op het terrein aanwezig, maar in de nabijheid van het park ligt een grotere speeltuin met een basketbalveld. Sportieve gezinnen kunnen ook naar de vanuit het park zichtbare Vogezen fietsen. Rondom Eguisheim is een hoop te ondernemen, zowel op het gebied van cultuur als natuur.

review Review
Eguisheim Eguisheim en omgeving
Elzas Meer informatie over Elzas

 

Meer informatie en boeken: Résidence Le Clos d’ Eguisheim