Uittips met kinderen

Alles over Frankrijk

Vakantiefoto's

Foto’s afdrukken & bewerken

Op vakantie is de camera een trouwe gezel die zelden een uitstapje mist. Meestal worden talrijke vakantiefoto’s geschoten. Het is zonde om deze foto’s alleen in een map op de computer te bewaren. De mooiste foto’s verdienen het om afgedrukt te worden!

Via Foto.com kunt u foto’s bewerken en afdrukken. Dit kan zowel op traditioneel fotopapier als linnen, aluminium en plexiglas. Vakantiefoto’s aan de muren dragen bij aan het regelmatig herbeleven van de mooiste momenten! Meestal hang je de beste vakantiefoto’s op waarbij elke foto herinnerd aan één bepaald tijdstip. Met een fotocollage is het mogelijk om verschillende momenten te bundelen binnen één kader.  

Voor gezinnen die graag reizen is het leuk om een boekje te maken met hun (laatste) vakantie als onderwerp. Dit kan in de vorm van een geprint fotoboek, eventueels uitgerust met andersoortige zaken zoals een scan van een bonnetje dat herinnerd aan een heerlijk etentje of een collage bestaande uit folders van diverse bezochte bezienswaardigheden. Enkele lege pagina’s of bladzijden met een kader in de vorm van een lijst kunnen gebruikt worden voor mooie vakantietekeningen. Op deze wijze brengt een dergelijk vakantieboek in beeld wat u kinderen op dat moment interessant vonden en zegt het iets over de ontwikkelingsfase waarin ze zich toen bevonden. Veel tieners zullen ruimte voor hun digitale creativiteit waarderen, zoals fotoshoppen. Creatieve gezinnen kunnen ook een vakantieverhaal verzinnen, voorzien van illustraties (zie bijvoorbeeld Roos in Avignon).

Het maken van fotoboeken, kalenders, wenskaarten, fotokaarten en op doek gedrukte foto’s n kan via Picturefactory.nl en Albelli Fotoboeken . Op de websites Foto.com en zijn producten te bestellen vinden (o.a  mokken, magneten en kookschorten) waarop zelfgemaakte foto’s afgedrukt kunnen worden.

Voor bovenstaande internetadressen met fotografie als onderwerp ontvangt gezinsreisgids een vergoeding per klik of bestelling. U betaalt hetzelfde wanneer u rechtstreeks naar de vermelde sites gaat. Dergelijke commerciële links vormen het bestaansrecht van onze site. Veelvuldig gebruik via deze links bevordert de groei van Gezinsreisgids.nl.